We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.
logo

Eyebrows (nieuw)

Niet-bijgewerkte wenkbrauwen zijn volledig uit de mode! Wenkbrauwen hebben tegenwoordig een natuurlijke en harmonieuze lijn. Uw wenkbrauwen in de juiste vorm brengen kan uiteraard veel goed doen voor je gezicht: Het kan extra aandacht naar je ogen brengen en geeft je gezicht een open uitdrukking. De vorm van je wenkbrauwen is immers bepalend voor je gelaatsuitdrukking.

Het succes van geëpileerde eyebrows

Je kunt natuurlijk elke dag in de weer gaan met wenkbrauwpotloodjes en -poeders, maar dat vergt veel tijd. Wil je voor een langere tijd geen omkijken hebben naar je wenkbrauwen, dan is verven een uitstekend idee. De verf legt een laagje om de wenkbrauwen, waardoor de wenkbrauwen meteen voller lijken. Vooral de uiteinden van de wenkbrauwen zijn vaak dunner, waardoor je ze bijna niet ziet. Met wenkbrauwverf zorg je ervoor dat je wenkbrauwen goed naar voren komen.

Perfecte wenkbrauwen met microblading?

Heb je vroeger wat te veel geëpileerd of zijn je wenkbrauwen asymmetrisch, heb je een litteken, of zijn je wenkbrauwhaartjes uitgevallen?
Moet je elke dag je wenkbrauwen bijtekenen?
Is het moeilijk om telkens de correcte vorm te vinden?
Met microblading breng je pigment onder de huid met een soort van glijdende, vegende beweging. Microblading is permanente make-up. De beweging voelt aan als een vedertechniek.

Na het toepassen van Microblading zijn de wenkbrauwen prachtig, met zeer fijne haartjes, dunner dan 1 mm. Een aangepaste stijl in Microblading voor elke vrouw, man, ongeacht de etnische afkomst, leeftijd, of type huid is mogelijk. Fijne haartjes-patronen voor alopecia patiënten, resulteren in mooie wenkbrauwen.
Waarom Permanente Make-up?

Permanente make-up is een revolutionaire pigmentatiemethode waarbij hypoallergene pigmenten in de huid worden aangebracht. Van wenkbrauwen tot een subtiele tache de beauté, met permanente make-up accentueer je je natuurlijke schoonheid. Daarnaast bespaar je er veel tijd mee in de badkamer en geniet je iedere dag van een stralende look.

Bovendien is permanente make-up perfect geschikt als je last hebt van allergieën of gevoelige ogen en zo moeilijk make-up kan verdragen. Maar het is ook toepasbaar voor mensen met alopecia, of als je chemo hebt ondergaan. Let wel, permanente make-up is niet hetzelfde als tatoeëren. We gebruiken veel verfijndere apparatuur, andere pigmenten en verschillende technieken.

20 euro
help
Ingeval je niet aanwezig kan zijn op je afspraak, gelieve ons ten laatste 24 u op voorhand te verwittigen.
Dit kan via mail : info@presque.be of op nummer 011 75 70 50 ( u kan dan een bericht nalaten)
Dan kunnen wij andere klanten blij maken met een afspraak.
Anders zullen wij u de kostprijs van de behandeling aanrekenen en u per aangetekend schrijven toesturen.
Rechtbank van Hasselt is bevoegd in deze kwestie.
Team +PresQue hoopt op uw begrip hiervoor.