We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.
logo

Permanente make up Youth & Students

Je bent jong en wil graag extra accenten. Ben je onder 18? Dan ben je bij +PresQue welkom samen met je ouders voor een consultatie en voor eventuele permanente make up.

Door het toepassen van permanente make up, hebben onze collega's Veronique en Carine veel jongeren gelukkig kunnen maken. Je ziet meteen resultaat. Permanente make up is haar passie. En daar doet zij het voor!

Veronique en Carine passen alle soorten technieken toe wat betreft de permanente make up. Zoals:

  • Eyeliner: Eyeliner up and down / up or down, eyeliner wide, eyeliner with shadow, eyeliner plaatsen op het wit randje van uw oog.
  • Wenkbrauwen: Wenkbrauwen inkleuren op de ouderwetse methode, wenkbrauw shaping ( schaduw methode ), microblading en de door haar zelfbedachte methode de 4D techniek ( niet te onderscheiden van echte haartjes )
  • Lipliner: Uw lipcontour terug een mooi contour geven, corrigeren van uw lipcontour zonder dat u het ziet, corrigeren en modelleren van u lippen met schaduw techniek, full lips ( lipcontour en uw lippen worden volledig ingekleurd )
  • Herstellen van mislukte permanente make up.


De Society of Permanent Cosmetic Professionals lidmaatschap vertegenwoordigt professionals in de industrie die zijn gewijd aan het bevorderen van de idealen en normen van de SPCP, het aanbieden van permanente cosmetica die worden uitgevoerd in overeenstemming met de veiligheidsnormen die specifiek zijn voor de permanente cosmetische proces, en degenen die op de hoogte van te blijven en deelnemen industrie-activiteiten. De SPCP leden – waaronder Véronique en Carine voldoen aan de hoogste normen en eisen van deze industrie.

Als éen van de eerste in Europa heeft Veronique de nieuwe Hair Stroke techniek met mesjes bedacht. Normaal pigmenteert u het pigment in de huid door middel van een snelbewegende naald. Deze natuurlijke haartechniek heb ikzelf bedacht.... Het ziet er heel natuurlijk uit en is niet te onderscheiden van echte haartjes.

Bij deze techniek maakt u als het ware kleine krasjes in de huid waarna het pigment in de huid achterblijft. Het is een totaal nieuwe techniek en haartjes zien er echt messcherp uit. De gehele behandeling gaat ook razendsnel en neemt hooguit 25 minuten per wenkbrauw in beslag. Met deze techniek beheerst u een precisie die met een bewegende naald niet bereikbaar is. Dit is een hele nieuwe techniek, wat zeker de moeite waard is. Zeer natuurlijk en nogmaals niet te onderscheiden van echte wenkbrauwhaartjes. Wat ook fijn is om te weten, het voelt net aan alsof u uw wenkbrauwen aan het epileren bent. 

 Eyeliner

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aangezicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid.

Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot een totaal aangezicht. Altijd mooie ogen, zonder zich zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up.

Lipliner

Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen is een belangrijke toepassing van permanente make-up.

Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vormgeeft. Daarnaast is het mogelijk om uw lipliner in schaduweffect te laten verlopen of zelfs uw gehele lippen te pigmenteren waardoor u geen lipstick meer hoeft aan te brengen.

Zelden past de perfecte lipliner mooi om de mond. De meeste vrouwen die voor een lipliner komen willen eigenlijk een mooie mond. Vaak is de bovenlip te klein, is de contour van de cupido-boog nagenoeg verdwenen of is de mond scheef. Een gewone lipliner zou de imperfectie alleen maar accentueren. Full-lip techniek biedt u de mogelijkheid om een hele nieuwe natuurlijke mond te creëren. Desgewenst kan de lipline “onzichtbaar” vergroot of gecorrigeerd worden. Fill-up techniek geeft wat de cliënt eigenlijk vraagt, een mooie, natuurlijke mond. Deze techniek is de oplossing voor veel “lipproblemen”.

 Herstellen van mislukte permanente make-up

Heeft u elders permanente make-up laten zetten en is de procedure mislukt? Dan kan u bij +PresQue om te beginnen een  consulting-moment aanvragen. We gaan dan samen met u na waar het probleem hem precies zit. Vervolgens stellen wij u voor welke behandelingen we kunnen uitvoeren om uw permanente make-up te herstellen, zodat u er opnieuw stralend uitziet. 

Vaak zijn er 1 of 2 behandelingen nodig om dit te herstellen.

Heeft u elders permanente make-up laten zetten en is de procedure mislukt? Dan kan u bij +PresQue om te beginnen een consulting-moment aanvragen. We gaan dan samen met u na waar het probleem hem precies zit. Vervolgens stellen wij u voor welke behandelingen we kunnen uitvoeren om uw permanente make-up te herstellen, zodat u er opnieuw stralend uitziet.

Vaak zijn er 1 of 2 behandelingen nodig om dit te herstellen.

Permanente make up voor medische toepassingen:

verwijderen van tatoeage,…

Pigmenteren van hazenlip, pigmenteren van brandwonden, pigmenteren van littekens

Niet alleen voor cosmetische toepassingen kan permanente make-up handig zijn. Ze wordt namelijk ook veelvuldig toegepast in de medische wereld. Bij jongeren is de één van de meeste toepassingen het weghalen van tatoeages en het inkleuren van littekens, brandwonden, kale plekken,…

Doet het pijn?

Nee. Permanente make-up is niet geheel gevoelloos, maar wordt over het algemeen niet als pijn ervaren. Dankzij de nieuwste computergestuurde apparatuur waar er in +PresQue mee gewerkt wordt en verdoving met crèmes kunnen de onaangename prikkels tot een minimum beperkt worden.

Is het voor iedereen geschikt?

Voor bijna iedereen. Vermits je minderjarig bent is het wel nodig dat één van je ouders erbij is en toestemming verleent voor deze permanente make up. Voor jongedames en jonge volwassen boys, voor degenen die een correctie nodig hebben, voor mensen met een allergie bij gewone make-up, voor sportieve mensen, kortom, permanente make-up is geaccepteerd door elke bevolkingsgroep.

Wat als ik het niet mooi vind?

Dit is nog nooit gebeurd. Voordat gepigmenteerd wordt, wordt eerst voorgetekend. Dan zoekt u samen met uw specialiste van +PresQue de juiste kleur uit. Pas als alles naar uw volledige wens is, wordt begonnen met pigmenteren.

Moet ik zelf de kleuren kiezen?

Nee. Uw +PresQue specialiste Veronique die tevens is afgestudeerd als Master en 20 jaar ervaring heeft, heeft keuze uit meer dan 80 kleuren voor alle soorten huidtypen. Omdat uw specialiste een speciale opleiding heeft gevolgd over kleurenleer, kan zij u deskundig adviseren welke kleur het beste bij u past.

Kan ik nog gewone make-up aanbrengen?

Absoluut. Permanente make-up is niet bedoeld als avond make-up, het dient met name om de natuurlijke gezichtsvormen te accentueren. U kunt dus altijd nog extra make-up aanbrengen voor een avondje uit.

Kan ik meteen binnenlopen voor een behandeling?

Alvorens uw +PresQue specialiste met een permanente make-up behandeling begint, vindt er altijd eerst een voorgesprek met u plaats. Tijdens dit gesprek bespreekt u samen met Veronique uw wensen en hoe permanente make-up u hierin kan voorzien. U kunt zelf aangeven wat uw wensen zijn omtrent permanente make-up contouren. Uiteraard worden door uw specialiste een verantwoord advies gegeven hoe het beste en mooiste resultaat met permanente make-up kan worden verkregen.

Hoe lang duurt een behandeling?

Over het algemeen duurt een behandeling inclusief voorgesprek, voortekenen, kleurkeuze, pigmentatie en afhandeling ongeveer 1,5 tot 2 uur.

Is er zorg nodig na de behandeling?

In principe hoeft de huid na het aanbrengen van permanente make-up geen speciale behandeling te ondergaan. Teneinde ervoor te zorgen dat uw permanente make-up optimaal zal zijn, heeft uw specialiste een overzicht voor u samengesteld met de richtlijnen voor de nazorg. Uw specialiste neemt voorafgaand aan de behandeling alle richtlijnen voor nazorg met u door en geeft u hierover uitleg.

Is het resultaat meteen volledig zichtbaar?

Nee. De eerste week zal de pigmentatie aanmerkelijk donkerder zijn dan het eindresultaat. Door de natuurlijke celvernieuwing zal na een periode van circa 3 tot 5 weken het eindresultaat van de pigmentatie pas zichtbaar zijn. De kleur neemt circa 40% in intensiteit af binnen een week.

Is het veilig?

Ja. Wij werken uitsluitend volgens de strenge Hygiëne-, Arbeidsomstandigheden- en Milieu Code (H.A.M.-code) welke door de ANBOS is samengesteld in samenwerking met het Ministerie van Volksgezondheid en we zijn een erkend instituut. Bovendien wordt bij elke behandeling gewerkt met een nieuwe steriele naald, welke na de behandeling wordt vernietigd.

Is dit hetzelfde als tatoeëren?

Het principe lijkt op elkaar. Bij beiden wordt door middel van een naald pigment in de huid gebracht en dat is dan ook meteen de enige overeenkomst. Zowel de apparatuur als de samenstelling van de pigmenten en de techniek zijn totaal verschillend. Permanente make-up lijkt op tatoeëren. Een tatoeage wordt echter in het onderhuids bindweefsel geplaatst, dit is echt permanent. Permanente make-up wordt in de lederhuid geplaatst. Deze pigmentatie is hierdoor eigenlijk niet echt permanent. Door onder andere ultraviolet licht en door het natuurlijke vernieuwen van de huid door schuren/wrijving, zal de pigmentatie na 1 tot 4 jaar vervagen.

Prijs Omschrijving
gratis Info moment 30 min.
155€/165€ Eyeliner smal/medium enkel ( boven of onder )
175€/195€ Eyeliner large / design eyeliner: vampire, butterfly
310 € Eyeliner boven en onder smal tot medium
350 € Eyeliner boven en onder in combinatie met design eyeliner
195 € Eyeliner boven met schaduweffect: smudge of stardust
375 € Eyeliner boven en onder en schaduweffect
230€/310€ Microblading 3D met pen/ microblading 4D met 2 haarlengtes
310 € Microblading 3 D techniek machinaal
250 € Inschaduwen/powderbrows met pen
310 € Inschaduwen /powderbrows machinaal
230 € Lipliner
270 Lipliner en schaduweffect
350 € Full lips
Gratis 1ste bijwerking tussen 4 weken en 3 maanden
Gratis 1 nabehandeling product per behandeling
50€-99€ Bijwerkingen bij extra verbreding tussen 4 maanden en 1 jaar
-50% op de nieuwprijs Bijwerkingen ogen tussen 1 en 5 jaar ( 1 behandeling)
-50% op de nieuwprijs Bijwerkingen wenkbrauwen/lippen tussen 1 en 2 jaar (1behandeling)
-25% op de nieuwprijs Bijwerkingen op reeds oudere permanente make up dan 5 jaar ogen of 2 jaar wenkbrauwen/lippen (2 behandelingen)
-25% op de nieuwprijs Reshape behandelingen: u wenst een andere vorm of techniek ( 2 behandelingen)
Omschrijving Duurtijd
INFO MOMENT 30MIN
OGEN ENKEL 45MIN
OGEN DUBBEL 1U30
WENKBRAUWEN 1U30
LIPLINER 1U30
help
Ingeval je niet aanwezig kan zijn op je afspraak, gelieve ons ten laatste 24 u op voorhand te verwittigen.
Dit kan via mail : info@presque.be of op nummer 011 75 70 50 ( u kan dan een bericht nalaten)
Dan kunnen wij andere klanten blij maken met een afspraak.
Anders zullen wij u de kostprijs van de behandeling aanrekenen en u per aangetekend schrijven toesturen.
Rechtbank van Hasselt is bevoegd in deze kwestie.
Team +PresQue hoopt op uw begrip hiervoor.