logo

Medische Gespecialiseerde Voetverzorging

Regelmatig last van pijnlijke voeten, blaren, ingegroeide nagels,…? Iedere vrouw kampt regelmatig met pijnlijke voeten en is dan ook gebaat bij een goede voetverzorging. Vaak besteden we te weinig aandacht aan onze voeten: we staan op, doen onze panty’s aan en steken ze in onze schoenen. Maar onze voeten krijgen het vaak zwaar te verduren (eelt, likdoorns, ingegroeide nagels,…). Een medische voetverzorging is dan ook een aangename weldaad voor elke vrouw.

Bij een medisch gespecialiseerde voetverzorging bij +PresQue komt meer kijken dan enkel nagels knippen, eelt verwijderen en massages geven.  Naast huid- en nagelbehandelingen worden bij+PresQue ook de medisch specialistische behandelingen uitgevoerd,  zoals de behandeling van de risicovoet, waarbij ten gevolge van een ziekte (o.a. diabetes, reuma, spasticiteit, kanker) of andere oorzaken ( o.a. ouderdom, verwaarlozing, mensen die beroepshalve veel staan of lopen, sporters zoals ballerina’s en dansers) een verhoogd risico aanwezig is op complicaties.

Afhankelijk van de klachten wordt de passende specialistische behandeling gekozen. Onze mensen zijn op de hoogte van de juiste technieken, materialen en werkvolgorde. 

Video

Voordelen?

  • Voetproblemen voorkomen
  • Afname van klachten bij likdoorns, kloven, eczeem, schimmelinfecties, ingegroeide nagels, …
  • Meer comfort bij het wandelen, sporten, dansen, tennissen,…
  • Bacterievrij

Medisch gespecialiseerde voetverzorging ( kan eventueel met tussenkomst door ziekenfonds indien aangevraagd door erkend arts!)

Pedicure+PresQue twv 45 euro (45’)

Pedicure VIP +PresQue twv 60 euro (60’) 

Pedicure : wij verzorgen alle voeten van dames  (sportvoeten, kalknagels, zweetvoeten, diabetes, schimmel, voeten voor high heels, ballerinavoeten, danseressen ..)

help