We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.
logo

Vloeibare facelift

Vind je ook niet dat sommige beroemdheden er gewoon te goed uit zien voor hun leeftijd? Je denkt dat ze iets aan hun uiterlijk of gelaat hebben gedaan maar je weet niet precies wat. Het antwoord: Vloeibare facelift , de filler van de beroemdheden!

Een Vloeibare facelift is een niet permanente filler die in 2004 op de markt is gekomen en met name wordt gebruikt om volume te herstellen in  het gelaat  maar ook andere gebieden (bijvoorbeeld hals, handen en decolleté). Sindsdien kozen wereldwijd zo’n 3 miljoen mensen ervoor zich te laten behandelen met een Vloeibare facelift.

Het fijne van een Vloeibare facelift is dat het de gezichtsexpressie niet aantast waardoor het resultaat steeds zeer natuurlijk is. Een Vloeibare facelift is een tijdelijke filler zodat het telkens aan de veranderingen in het gelaat aangepast kan worden. Een Vloeibare facelift is veilige bevonden en goedgekeurd door zowel de EU (CE-certificering, de standaard voor productveiligheid in de EU) als de FDA, de

Amerikaanse autoriteit op het gebied van productveiligheid. Verder behoort een Vloeibare facelift tot de top 3 van de meest gebruikte fillers wereldwijd.

Bij +PresQue begrijpen we die keuze. Gewoon, omdat we staan voor betaalbare schoonheid met de meest kwalitatieve producten. We stellen altijd jouw schoonheid en jouw wensen op dit gebied centraal en dus kiezen we altijd voor het beste product! 

Stoor je aan je verslapte hals of kaaklijn, rimpels onder je ogen of wil je er in zijn geheel frisser uitzien, kom dan langs bij +PresQue.

Het voordeel van een Vloeibare facelift is dat het een langdurig effect heeft dat makkelijk een jaar aanhoudt. Het is zeer geschikt voor de behandeling van diepe plooien en correctie van volumeverlies (bijv. ingevallen wangen), waardoor het ook voor een uitgebreide behandeling (een liquid facelift) gebruikt kan worden. De combinatie van de eigenschappen van een Vloeibare facelift en de specifieke techniek die enkel experten in een Vloeibare facelift gebruiken stellen ons in staat een ware “lifting” van uitgezakte zones te bekomen. 

Wat kan je verwachten van een behandeling met een Vloeibare facelift ?

1. Je wenkbrauw kunnen we subtiel liften waardoor je blik opener wordt en je er frisser en jonger uitziet.

2. Als je gezicht ter hoogte van je slapen wat ingezakt lijkt kunnen we dit gebied wat opvullen. Daardoor lijkt je gezicht weer wat voller en dus jonger.

3. Je kaakbeen zorgt er als je jong bent voor dat je gezicht zijn bekende V-vorm heeft. 

Met een Vloeibare facelift zorgen we ervoor dat dat ook na je 30e zo blijft. Zo helpen we je er jeugdig en stralend uit te blijven zien.

4. Volle, zachte oorlellen maken jouw frisse, jeugdige uitstraling helemaal compleet. Met een Vloeibare facelift maken we dat mogelijk.

5. Van alle rimpels en plooitjes in je gezicht trekt de neuslippenplooi – die loopt van de zijkant van je neus naar je mondhoeken – vaak ongewild de meeste aandacht. Met een Vloeibare facelift kunnen we deze plooien subtiel maar zichtbaar opvullen. Zo zie je er meteen jonger uit.

6. Je wangen worden met de jaren vaak wat minder vol doordat ze minder volume krijgen en doordat het huid minder stevig wordt. 

Een Vloeibare facelift biedt een snelle en langdurige maar altijd passende oplossing.

7. De marionetlijnen, die vanuit je mondhoeken langs je kaken lopen, zorgen er vaak voor dat je er ouder uitziet dan je bent. 

Met een Vloeibare facelift straal je weer uit wat je voelt: jeugd, energie en vitaliteit.

8. Een duidelijke kaaklijn is echt een must voor een V-vormig gezicht met een jeugdige uitstraling.

9. Met een rechte neusbrug lijkt je neus kleiner en je hele gezicht harmonischer. Met een Vloeibare facelift bereik je dit effect zonder operatie.

10. Een rimpelloze kin is letterlijk en figuurlijk de basis van een V-vorming, fris en jeugdig ogend gezicht. Met een Vloeibare facelift maken we de basis snel steviger.

11. Met een Vloeibare facelift maken we je kin en je kaaklijn beter zichtbaar. daardoor krijg je als vanzelf weer een natuurlijke, jeugdige uitstraling.

12. Op de rug van je hand worden aderen en beenderen in de loop van de tijd steeds zichtbaarder. Door de rug van je hand met vloiebare filler op te vullen roepen we dit proces tijdelijk een halt toe, we keren het zelfs om.

Behandeling van ingevallen wangen en zone rond de mond en verscherpen van de kaaklijn doen de nadelige effecten van de  veroudering snel verdwijnen.

Accentueren van de jukbeenderen geeft je onmiddellijk je zelfzekerheid terug: 

Vloeibare facelift stimuleert de aanmaak van eigen collageen, waardoor uw huid weer strakker en gezonder wordt. Daarom wordt het ook gebruikt om putjes, acné littekens en onregelmatigheden in het gezicht op te vullen: 

Ben je overtuigd? Maak dan snel een telefonische afspraak met +PresQue 011/75 70 50.

Het effect van een filler behandeling is bijna onmiddellijk merkbaar; hierdoor is sculptureren mogelijk. opm. De Belgische wetgeving verbiedt het aanbieden van voor en na foto’s van patiënten. Er wordt in de website enkel gebruik gemaakt van extern beeldmateriaal ter illustratie. Het resultaat na één behandeling blijft 9 tot 15

maanden merkbaar, zonder significante impact op uw dagelijkse activiteiten. Een combinatie van een anti rimpelbehandeling en injecteerbare fillers is vaak wenselijk om een optimaal resultaat te bekomen.

In plaats van een opsomming van behandelingen te geven,  kijken wij graag naar het verwachte resultaat voor onze klanten:

Uitdrukkingen die ons motto ondersteunen zijn:

“ Zorgeloos ouder worden” 

"Een betere versie van mezelf"

"Mijn gelaat is opgefrist, zonder dat de veranderingen te zeer opvallen” 

“ Weg met die negatieve uitdrukkingen van vermoeidheid, droefheid en bezorgdheid"

Verder uit onze mission statement: 

Missie

Jou op een discrete, respectvolle manier tot een zelfzekere mooie uitstraling en een jongere “ ik” brengen. 

Visie

“Iedereen merkt het op, maar niemand weet hoe”: stijlvol ouder worden met respect voor een natuurlijke uitstraling. 

Waarden

Een esthetische behandeling is als een nieuw kapsel of een nieuwe bril. Niet iedereen merkt dadelijk wat er anders is aan jou. Jij voelt je goed in je vel en straalt dat ook uit. 

Je krijgt spontane reacties in de lijn van “ jij ziet er goed uit vandaag!” 

Dit gevoel willen we je bij +PresQue geven; 365 dagen per jaar. 

Elke dag voel jij je zelfzeker en goed in je vel.  

Op een subtiele manier je uitdrukking verzachten, je minder vermoeid laten lijken. Zonder aan je expressie iets te veranderen. 

Team van +PresQue staat voor kwaliteit van het product en kwaliteit in het resultaat. Samen bekijken we jouw specifieke wensen en vragen om naar een optimaal resultaat te streven. 

Samen bekijken we of het verwachte resultaat is bekomen. Door goede communicatie en na-service. 

In een rustige discrete omgeving word je behandeld door de esthetisch arts die kwaliteit hoog in het vaandel draagt. Om die kwaliteit te kunnen handhaven schoolt hij zich meermaals per jaar bij en volgt hij de trends op via nationale en internationale congressen. 

help
Ingeval je niet aanwezig kan zijn op je afspraak, gelieve ons ten laatste 24 u op voorhand te verwittigen.
Dit kan via mail : info@presque.be of op nummer 011 75 70 50 ( u kan dan een bericht nalaten)
Dan kunnen wij andere klanten blij maken met een afspraak.
Anders zullen wij u de kostprijs van de behandeling aanrekenen en u per aangetekend schrijven toesturen.
Rechtbank van Hasselt is bevoegd in deze kwestie.
Team +PresQue hoopt op uw begrip hiervoor.