We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.
logo

Anti rimpelbehandeling

Ons exclusief cosmeceuticalMedexverbindt zich ertoe als perfecte en aan te bevelen nabehandeling. Welke boodschap heeft team +PresQue voor haar klanten ? 
Wij vrouwen weten maar al te goed hoe belangrijk een correct en gedistingeerd uiterlijk is. 

Een discrete afspraak, op een moment passend in onze drukke agenda. De behandeling richt zich precies op de vrouwelijke probleemzone, of beter gezegd op dat wat ons stoort of een minder gevoel geeft: een vervelende rimpel, okselzweten, vermoeide ogen. +PresQue biedt u een oplossing aan voor de meeste problemen. 

De behandeling is snel en pijnloos. De volgende dag opnieuw aan het werk, zonder "down time", zonder problemen, zonder dat iemand het weet, tenzij die goede vriend of vriendin die we in vertrouwen hebben genomen.  De opvolgconsultatie wordt onmiddellijk gepland en verloopt even discreet. Dat is wat vrouwen verwachten.

Fronsrimpels 
De fronsrimpels worden vaak gezien na veelvuldige blootstelling aan zon of bij uitgesproken expressie tijdens het fronsen. 

Fronsrimpels zijn verticale lijntjes die duidelijk worden bij emoties als angst of boosheid. Personen met deze types van rimpels  klagen dat hun familie, collega's  of vrienden hun wijzen op hun frons-gedrag. Ze worden succesvol behandeld met een anti rimpelbehandeling.  

Voorhoofdrimpels 
Voorhoofdrimpels zien we als horizontale lijntjes in het gebied tussen de oogleden en de haargrens. Deze rimpels worden gevormd gedurende expressie van emoties zoals verrassing en empathie. 

Oogrimpels (Kraaiepootjes) 
Kraaienpootjes (periorbitale rimpels) ontstaan in de buitenhoek van de ogen en worden meer duidelijk bij lachen en glimlachen. Kraaienpootjes kunnen optreden bij huid die is blootgesteld aan overmatig zonnen in combinatie met vermindering van de huidelasticiteit.  

Daarnaast wordt de anti rimpelbehandeling toegepast in andere gelaatszones en voor overmatig zweten (hyperhydrosis axillaris).  

Exclusief: Behandeling van tandenknarsen (bruxisme) met botulinetoxine. 

De prijs wordt o.a. bepaald door de hoeveelheid product uitgedrukt in eenheden (IE) en het aantal te behandelen zones.  

Je voelt je vitaal, je bent actief en je wilt graag dat jouw uitstraling hierbij past!

Een rimpelbehandeling is de meest populaire manier om rimpels te verminderen. Glimlachen, fronsen, turen, kauwen, alle bewegingen van jouw gezicht leiden uiteindelijk tot rimpels.

Eén van de snelste en veiligste behandelingen om van zulke rimpels af te komen is een rimpelbehandeling met botulinum Toxine   , de meest effectieve manier om er jonger uit te zien.

Veel rimpels ontstaan door activiteit en samentrekken van spieren, vooral in de bovenste helft van het gezicht. Bijvoorbeeld de voorhoofdsrimpels, fronsrimpels en kraaienpootjes.

Anti rimpelbehandeling nog steeds de #1 van de esthetische behandelingen wereldwijd. Met een rimpelbehandeling ontspan je de spieren tijdelijk, waardoor je deze bewegingen niet meer kunt maken en de rimpels vervagen, verdwijnen en niet meer kunnen verergeren.

Een anti rimpelbehandeling ziet er misschien heel eenvoudig uit, het zijn een aantal kleine prikjes. Maar schijn bedriegt. Het is een behandeling waarvoor kennis van de anatomie vereist is en ervaring met veroudering. Bovendien dien je in België erkend arts te zijn om anti rimpelbehandelingen uit te mogen voeren. De behandeling wordt uitgevoerd met hoogwaardige producten die hun plaats op de esthetische markt reeds jaren hebben verdiend. Je moet je als arts steeds willen verbeteren en bijscholen om mee te blijven in de nieuwste technieken, producten en behandelingen. Esthetische geneeskunde doe je met passie en je gaat voor perfectie, elke dag opnieuw.

Alles begint voor jou natuurlijk bij de eerste afspraak met de arts en zijn team, hiervoor kan je eenvoudig de afspraak telefonisch regelen met Els ( 011/75 70 50 ). Je kan ook een mailtje sturen (info@presque.be) en dan nemen wij contact met jou op op een moment dat jou past. Reken voor de eerste afspraak makkelijk een dertig minuten: jou leren kennen, luisteren naar wat jou bij +PresQue brengt en aanvoelen wat jou stoort, is voor ons van belang. We overlopen ook de medische voorgeschiedenis en de voorbereiding voor de behandeling.

Tijdens de rimpelbehandeling word je geprikt met hele dunne naaldjes in de desbetreffende spier, quasi pijnloos gezien we de huid koelen met ijs en er eerst desgewenst een verdovende crème op de huid werd aangebracht. De behandeling zelf duurt een kwartiertje; de instructies voor de nazorg bespreken we samen. Je loopt zo naar buiten zonder dat jouw omgeving iets zal opmerken.

De hoeveelheid geïnjecteerde eenheden bepaalt grotendeels de mate van spierverzachting. Te uitgesproken spierverslapping (een "bevroren voorhoofd") leidt tot een verlies van emotionele expressie, wat vanuit esthetisch standpunt niet de bedoeling kan zijn en ik de klanten ook afraad. Jij bepaalt samen met de arts de mate van het te verwachten effect binnen wat haalbaar en wenselijk is.

Na 3-4 dagen zie je de eerste resultaten, de werking is maximaal na 2 weken en het effect blijft gemiddeld 3 maanden aanhouden. De rimpelbehandeling werkt vooral preventief. Een bijkomende dosis tijdens de opvolgconsultatie kan de arts nodig achten om tot een optimaal resultaat te komen.

Goed om weten: Hoe consequenter en hoe vaker jij ons een bezoekje hebt gebracht, hoe langer de tussenperiode kan worden.

Een anti-Rimpelbehandeling met een geneesmiddel heeft risico’s. Gelukkig zijn deze zeldzaam. Roodheid, zwelling en blauwe plekken zijn de meest voorkomende gevolgen van een behandeling. Wij bespreken dit graag samen met jou tijdens ons eerste gesprek.

Voordeel #1: Pak die afgezakte wenkbrauw aan

Ook genoemd “wenkbrauw ptosis” in medisch jargon, een lager gelegen of uitgezakte wenkbrauw kan je een boos en vermoeide blik geven, ook al voel je je lekker uitgeslapen en gelukkig. In de meeste gevallen moet je hierin de hulp inroepen van een arts; met de anti rimpelbehandeling worden de spieren tijdelijk ontspannen en komt jouw wenkbrauw weer mooi op positie.

 Voordeel #2: Verminder spanningshoofdpijn en migraine

Een anti rimpelbehandeling is goedgekeurd voor de behandeling van bepaalde vormen van ernstige hoofdpijn. Een kanttekening hierbij is dat de behandeling de migraine niet stopt, maar wel verschillende van de ernstige klachten vermindert zoals overgevoeligheid aan licht en misselijkheid, waardoor de migraine makkelijker te verdragen wordt.

 Voordeel #3: Behandeling van aangezichtsverlamming (Bell’s Palsy)

Een anti rimpelbehandeling relaxeert spieren en kan daarom aangewend worden om verkrampte en gespannen spieren in het gelaat te helpen ontspannen. Verkrampte spieren kunnen pijnlijk aanvoelen en aanleiding geven tot vervelende “tics” of onvrijwillige bewegingen. De behandeling geeft jouw gelaat terug een gebalanceerd uiterlijk, zelfs wanneer je praat en met je gelaat beweegt.

 Voordeel #4: Stop onvrijwillig knipperen met de ogen.

Wanneer oogknipperen jou stoort, kan je ervan uitgaan als arts dat dit geen tijdelijk probleem is. Soms kan het knipperen aanleiding geven tot een permanent spasme van de spieren, dit spasme kan soms langdurig aanhouden. Het spasme is minstens vervelend te noemen, soms echt pijnlijk en soms kan het een nadelig invloed hebben op het zicht. Een anti rimpelbehandeling helpt ook hier om de spieren weer in ontspannen stand te brengen en de klachten te verminderen.

Statische rimpels zijn lijntjes die aanwezig blijven in rust; zij kunnen deels behandeld worden met botulinetoxine en deels met huidvullers of fillers.

help
Ingeval je niet aanwezig kan zijn op je afspraak, gelieve ons ten laatste 24 u op voorhand te verwittigen.
Dit kan via mail : info@presque.be of op nummer 011 75 70 50 ( u kan dan een bericht nalaten)
Dan kunnen wij andere klanten blij maken met een afspraak.
Anders zullen wij u de kostprijs van de behandeling aanrekenen en u per aangetekend schrijven toesturen.
Rechtbank van Hasselt is bevoegd in deze kwestie.
Team +PresQue hoopt op uw begrip hiervoor.