logo

Ons team

CitySpot +PresQue is een nieuw, exclusief en uniek belevingsconcept in hartje Hasselt. Het is een bijzondere plek waar medisch-esthetische behandelingen worden uitgevoerd. Want wie zich goed in zijn vel voelt, straalt! En dat willen we bij +PresQue bereiken. Het is dan ook een bewuste keuze om ons enkel te focussen op medisch innovatieve en veilige behandelingen met gegarandeerd resultaat.

Zo kan je bij ons terecht voor medische cavitatie - liposuctie zonder snijden -, medische laserbehandelingen voor een stralende huid en permanente ontharing. Medisch-esthetische gelaatsbehandelingen met cosmeceuticals (MEDEX en 4VOO-distinct man) , medisch gespecialiseerde voetverzorging, individuele wimperextensions, permanente make-up, verwijderen van tatoeages, inkleuren van tepelhofcorrecties, anti rimpelbehandelingen en injecteerbare fillers maken het aanbod compleet.

Belangrijk hierbij is ons team van medewerkers die naast hun (para)medische achtergrond gekenmerkt worden door hun discrete en klantvriendelijke aanpak. Op deze bijzondere plek kom je dan ook volledig tot rust en word je met uiterste zorg verwend in een aangenaam luxueus kader.

Els Deneyer

Vooreerst ben ik mama van 3 heerlijke kinderen: Aster, Linde en Wout. Professioneel ben ik sinds 1991 vroedvrouw en verpleegkundige waarvan ik meer dan 20 jaar heb gewerkt in het Ziekenhuis Oost-Limburg. Sinds 2009 combineer ik dit met juridische expertises voor verpleegkundigen en vroedvrouwen (opleiding beroepsvereniging NVKVV voor verpleegkundigen en vroedvrouwen). Enkele jaren geleden werd ik opleidingscoördinator bij Syntra Limburg voor alle zorg- en beautyberoepen.

Hier werd het idee '+PresQue' geboren.

CitySpot +PresQue is een bijzondere plek waar medisch-esthetische behandelingen veilig worden toegepast in een uniek belevingsconcept. Dit door professionals opgeleid met een medisch, paramedisch diploma aangevuld met een waaier van esthetische opleidingen. De behandelingen geven een gegarandeerd resultaat door het bewezen medisch concept. Bij de behandelingen streven wij naar perfectie en vertrekken we vanuit de klant. Op maat dus! Zo wordt het een unieke beleving.

Ik ontmoet u graag in onze CitySpot +PresQue!

Veronique Geerts

Veronique Geerts is verpleegkundige van basisopleiding en is nadien onmiddellijk  begonnen met de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Ze behaalde haar Stivas A en B. Veronique  behaalde haar permanent make up diploma in 1998.  Daarna, heeft ze al haar specialisaties behaald en is afgestudeerd als Master. Ze volgt regelmatig extra trainingen, ook in het buitenland (Duitsland, Engeland, Oostenrijk, Nederland)! In 2013 heeft ze een opleiding gevolgd in New York en behaalde de titel: World Wide Master.’

Veronique is lid van de SPCP : Society of Permanent Cosmetic Professionals. Dit lidmaatschap vertegenwoordigt professionals in de industrie die zijn gewijd aan het bevorderen van de idealen en normen van de SPCP, het aanbieden van permanente cosmetica die worden uitgevoerd in overeenstemming met de veiligheidsnormen die specifiek zijn voor de permanente cosmetische proces, en degenen die op de hoogte van te blijven en deelnemen industrie-activiteiten. De SPCP leden – waaronder Véronique voldoen aan de hoogste normen en eisen van deze industrie.

Door het toepassen van permanente make up, heeft Veronique veel mensen gelukkig kunnen maken. Jeziet meteen resultaat. Permanente make up is haar passie. En daar doet zij het voor!

Veronique past alles soorten technieken toe wat betreft de permanente make up. Zoals:

 • Eyeliner: Eyeliner up and down / up or down, eyeliner wide, eyeliner with shadow, eyeliner plaatsen op het wit randje van uw oog.
 • Wenkbrauwen: Wenkbrauwen inkleuren op de ouderwetse methode, wenkbrauw shaping ( schaduw methode ), micorblading en de door haar zelfbedachte methode de 4D techniek ( niet te onderscheiden van echte haartjes )
 • Lipliner: Uw lipcontour terug een mooi contour geven, corrigeren van uw lipcontour zonder dat u het ziet, corrigeren en modelleren van u lippen met schaduwtechniek, full lips ( lipcontour en uw lippen worden volledig ingekleurd )
 • Het plaatsen van een Touch de Beaute
 • Camoufleren van littekens
 • Tepelhofreconstructie
 • Hairscalping: Indien men een kaal plekje op hun hoofd heeft, kan dit worden verholpen d.m.v. hairscalping.
 • Dermapigmenteren: vb. het terug inkleuren van vitiligo
 • Stamcell brow growth techniek: Herstel van uw eigen wenkbrauwhaartjes. Deze groeifactoren activeren uw eigen stamcellen en laten geleidelijk haartje terug in uw wenkbrauwen groeien.
 • Verwijderen van mislukte permanente make up.

Greta Janssen

Mijn naam is Greta Janssen. In ’89 studeerde ik af als verpleegkundige. Ik startte mijn carrière bij het wit-gele kruis Heers, nadien was ik verpleegkundige in rusthuis Foyer de lork te Heers. In 2001 behaalde ik mijn diploma als medisch pedicure en heb 15 jaar ervaring in voetverzorging op verschillende terreinen: rusthuizen, psychiatrisch centra, aan huis en in mijn eigen praktijk. Verder doceer ik gespecialiseerde voetverzorging aan de cursisten in Syntra Limburg. In de verschillende bijscholingen die ik jaarlijks volg heb ik mijn diploma’s behaaldvan:

 • Diabeetvoet
 • Oncologische voetverzorging (voetverzorging bij kanker patiënten)
 • Reumavoet
 • Schimmelnagels
 • Ingegroeide- traumanagels

Daarnaast gebruik ik speciale technieken om allerlei problemen op te lossen zoals: Orthese, nageltechnieken, reparatie van traumanagels, behandelen van mycose (schimmelnagels), ingegroeide nagels. Hierover vind je meer onder de rubriek behandelingen. Bij mij wordt er preventief en curatief een oplossing gezocht voor uw probleem. Schoenen kunnen vaak veel problemen veroorzaken, afwijkingen van de voet of tenen kunnen ook een grote rol spelen in uw pijnklacht. Wij zoeken samen met u naar een oplossing en indien nodig zal u doorverwezen worden naar arts, dermatoloog of orthopedist van de voetkliniek.

Helena Giebens

Helena startte haar opleiding kunstnagelstyliste te SYNTRA. Na  20 jaren haar echtgenoot in de bandencentrale/ garage administratief te hebben ondersteunt werd het tijd voor ME-time. Zeker toen de 3 kinderen wat groter werden…

Na deze grondige jaaropleiding vervolgde Helena haar opleiding te Antwerpen voor nail-art.

Minimum 2 keer in de maand richting Antwerpen voor lessen in theorie en productkennis. Dit is heel belangrijk om te weten waar je mee bezig bent.  Daarna volgt een herhaling van basistechnieken om alzo over te gaan op perfectietraining en speciale technieken.  In deze periode ben ik mijn zaak opgestart, stap voor stap.

Na deze periode van 2.5 jaar ben ik weer nieuwe technieken en andere produkten gaan opzoeken en kwam ik terecht in Brugge bij ASAP nails and beauty. ASAP nails is toonaangever in de wereld van kunstnagelstyling.

DE verkoopproducten van "Gelish" en "Harmoney" zijn internationaal toonaangevend. Mijn zaak ‘Helenails’ is tot op heden nog steeds Premium verdeelpunt voor Limburg en unieke educator. Meer en meer wenste ik me verder te ontplooien en daarom behaalde ik mijn educator diploma in 2013.

Vanaf nu wenste ik internationaal mij te verdiepen en daarop behaalde ik in  2017  mijn bachelor diploma in Los Angelos, thuishaven van "Harmony". Tot op heden pluis ik nog steeds alle nieuwigheden uit en blijf ik op de hoogte van de nieuwste trends. In mijn zaak , ondertussen geëvolueerd tot  groothandel verdeel ik volgende merken: Gelish, Harmony, Urban, QnB,....

Het mooie van alles is en ik zeg dat altijd:
Mijn werk is een uit de hand gelopen hobby en I LOVE IT.  Geweldig toch!

Lotte houben

Ik ben Lotte Houben. Ik ben schoonheidsspecialiste van opleiding. Deze opleiding heb ik gevolgd aan het VTI te Hasselt. Tijdens mijn studie vond ik het belangrijk om veel in de praktijk aan de slag te gaan. Door mijn stages heb ik veel ervaring kunnen opdoen in het werkveld. Al doende leert men! Doorheen mijn tienerjaren was ik er al van overtuigd dat dit mijn beroep zou worden. Mijn passie ligt bij het helpen en verzorgen van mensen.  Ik vind het belangrijk dat mensen zich even kunnen ontspannen, maar ik sta ook in voor een professionele verzorging. tijdens mijn loopbaan blijf ik mij steeds bijscholen om mijn klanten steeds met de juiste en nieuwste technieken te behandelen. 

Britt Claessens

Yoga Instructeur Britt Claessens, heeft een sterke achtergrond in sport en fitness. Een groot deel van haar leven speelde ze volleyball op hoog niveau. In Florida, waar ze opgroeide, speelde Britt gedurende 4 jaar zowel zaal- als beach-volleybal voor de University van North Florida. Naast een druk trainingsschema kreeg Britt kracht- en conditietraining onder begeleiding van top coaches. 

Toen Britt een paar jaar geleden terug naar België verhuisde, speelde ze in de Liga A volleybal bij Barbar Girls in Brussel en werd ze vierde in de Belgian Beach competitie.

Ook al doet Britt geen topsport meer, fitness en gezondheid blijven voor haar van groot belang. Yoga, zegt Britt, "Is een fantastische manier om zowel fysiek als mentaal tot rust te komen. Om de dagelijkse stress los te laten en te vermijden dat we heel de dag alleen maar zitten, vind ik yoga de perfecte oplossing!"

De laatste jaren heeft Britt veel energie gestoken in het ontdekken van wat yoga voor haar kan betekenen. Ze vindt het belangrijk dat yoga voor iedereen bruikbaar is en richt zich vooral op Hatha yoga. Dat is een actievere variant.

In Florida heeft Britt een Bachelor van Science in de Psychologie behaald. Ze studeert nu verder bij de KU Leuven om haar Master in Arbeid- en Organisatiepsychologie te halen. Ook in haar studies benadrukt ze het belang van een goede gezondheid en je goed te voelen in het leven.

 “Ik hoop om mijn passie van yoga met u te delen in de volgende les!”

-Britt