We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.
logo

Officieel erkend AED Partner

Foto's opendeurreceptie

Opendeurreceptie

Op 1 augustus 2017 heropent zonnestudio Body Heat met nieuwe toestellen en enkele nieuwigheden op het Hasseltse Molenpoortplein. Op 23 augustus 2017 tussen 18 en 21u houdt Body Heat een openingsreceptie op het pleintje en geven de buren, schoonheidsinstituut Presque en Hair Freak Academy, uitleg tijdens hun open deurdag. Voortaan noemen we dit deel van het Molenpoortplein de Wellnesscorner. Iedereen is van harte welkom!

Miss Exclusive

ME TIME in CitySpot +PresQue

Hallo lieve vrienden, vorige week werd ik verwend door Els Deneyer, de zaakvoerster van CitySpot +PresQue. Van deze lieve dame kreeg ik een korte ‘power boost’. Dit is een behandeling van 20 minuten om de vitaliteit van mijn gelaatshuid te optimaliseren en te verzorgen. Met de heren producten van 4VOO Distinct Men kon de behandeling niet meer stuk. Het resultaat is dat mijn mijn gezicht direct ontspannen en lichter voelt en meer ‘ademt’. Yep, she made my DAY! :-) Lees verder op de site van ilovehasselt

Ingeval je niet aanwezig kan zijn op je afspraak, gelieve ons ten laatste 24 u op voorhand te verwittigen.
Dit kan via mail : info@presque.be of op nummer 011 75 70 50 ( u kan dan een bericht nalaten)
Dan kunnen wij andere klanten blij maken met een afspraak.
Anders zullen wij u de kostprijs van de behandeling aanrekenen en u per aangetekend schrijven toesturen.
Rechtbank van Hasselt is bevoegd in deze kwestie.
Team +PresQue hoopt op uw begrip hiervoor.